Montage og service

Flexmatic tilbyder montage af produktionsudstyr, produktionslinjer, fabriksanlæg samt flytning af udstyr for nuværende kunder. Vores dygtige medarbejdere arbejder nationalt og internationalt.

Montage

For at reducere montage omkostningerne mest muligt fremstilles så meget som muligt på eget værksted – evt. som units og leveres som en færdig enhed med styreskabe og el forbundet til komponenter.

Vores montører er hjemmevant med montage inden for fødevare industrien.
Alle montører er certificerede i montage og svejsning af rustfri rør efter DS/EN287-1.

Flexmatic har udstyr til orbitalsvejsning, hvis dette måtte være et krav for montage. Det er vigtigt, at alle rør kan rengøres, og at greb og visuelle komponenter er hensigtsmæssigt anbragt.

Service

Er en vigtig faktor i dag hvor downtime er kostbar, står Flexmatic til rådighed med service, på telefonen som support eller aktuel udbedring af fejl på maskiner på stedet 24/7.

Vi vil opfylde vores service og forpligtigelser til aftalt tid og proaktivt søge at forudse hindringer mod succes hos vore kunder og hos os selv samt kommunikere i en åben, ærlig og konstruktiv dialog.

Vi vil hurtigt reagere på ændringer i kundernes krav til service behov og udnytte nye teknologiske muligheder til gavn for vore kunder.

AKUT service +45 25 39 65 49

Selv den bedst vedligeholdte produktion oplever pludseligt opståede problemer, om det er mekanisk eller elektrisk fejl, så betjenes ovenstående telefon 24/7 - og vi er klar til at hjælpe jer med at få produktionen igang igen.

Vil du vide mere om vores kompetencer, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe på telefon +45 97 42 88 88.
Vi glæder os til at hjælpe dig.

Samarbejde mellem Flexmatic og Senius

Vi udvider og slår os sammen med Senius. Det betyder flere kompetencer og kommer til gavn for både dig og din virksomhed.

Læs mere her

Akut service?

Ved akut brug for service kan vi kontaktes på:

Bjarne:

20 84 30 33

Asbjørn:

26 28 85 43
Se øvrige kontakoplysninger her

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Send os en forespørgsel, så kontakter vi dig med et tilbud